Staňte se vědomými tvůrci svého života

19.09.2021 00:00

 

K úspěchu vede jedna cesta přes přeprogramování svého mozku . Zasadíte nová semínka víry (nových přesvědčení) a vše se změní. Můžete začít žít úplně nový život. Stará chybná přesvědčení je dobré si uvědomit a vymazat je z podvědomí. Protože jinak pracují stále na základě starých vzpomínek a vytvářejí nám nechtěné zážitky a situace. Nejlepší metodou na vymazání negativních vzpomínek je naučit se havajskou metodu Ho ´oponopono. Tato metoda umožňuje nalezení vlastního Já a je to způsob jak řešit problémy a poznat sami sebe.  Abychom mohli problémy lehce řešit , je potřeba si položit dvě otázky :" Kdo Jsem?" a "Kdo je zodpovědný?" Za všemi našemi problémy stojí stále a dokola se přehrávající naše vzpomínky (programy) , které je potřeba  vymazat. K očištění se od těchto starých vzpomínek pomáhá právě havajská technika Ho´ oponopono. Když chcete být úspěšní v byznysu , ve vztazích, v lásce, musíte vycházet z duchovních základů. Kromě toho je metoda Ho óponopono také léčivá metoda na naše hmotné tělo. Pokud jí člověk praktikuje, pomůže mu to ve všech oblastech života. Je to velice jednoduché.  V knížce Svět bez hranic najdete návod jak na to. Tuto knihu napsal Joe Vitale a I.H. Len. Ph.D. 

Stručný obsah této knihy + Návod od J. Vitaleho jak tuto metodu používat můžete mít ode mne zdarma, když si o to napíšete na můj email nebo dole do formuláře, tak vám to pošlu. 

Další metodou je NLP= neurolingvistické progrmování. Za 21 dnů jste schopni si naprogramovat do podvědomí nový program, který tam zůstane navždy. 

Tato metoda je velice jednoduchá a snadno zvládnutelná. Můžete si pomocí NLP vyléčit jakýkoliv orgán v těle. Můžete si naprogramovat úspěch a finanční hojnost, můžete si naprogramovat zlepšení partnerských vztahů nebo si pomocí NLP  usnadnit výchovu děti.  Nabízím vám e-mailový kurz NLP zaměřený na tu oblast života, kterou potřebujete zlepšit. Nestyďte se říci si o pomoc. Prostřednictvím tohoto kurzu se naučíte mnohem rychleji  tvořit  takovou realitu po jaké toužíte. Tento kurz je zdarma a pouze si můžete zakoupit moje eBooky, které vám zůstanou na pořád a můžete si z nich opakovat co jste se naučili v kurzu, ale i další oblasti života měnit k lepšímu. 

www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o

Klikněte na výše uvedenou adresu a dostanete se na Ho oponopono song, který je skutečně skvělý. Stojí za to si jej poslechnout.